Archief van
Auteur: Jessica van der Beek

Grote Clubactie

Grote Clubactie

Lieve (jeugd)leden,

Vanwege COVID-19 hebben we besloten dit jaar weer mee te doen met de grote clubactie, maar dan volledig digitaal. Jullie kunnen onderstaande link delen met je familie, vrienden en buren zodat ze bij ons loten kunnen kopen via de website. Het doel is om geld op te halen voor een leuk jeugduitje dat hopelijk in 2021 weer doorgang kan vinden. Voor de recreanten en jeugd hopen we weer een leuk toernooi te kunnen organiseren zoals het afgelopen glow-in-the-dark-toernooi.

clubactie.nl/lot/bv-unicum/230128

Wij wensen jullie veel succes met de grote club actie!

Met vriendelijke groet,
BV Unicum

Grote Clubactie

Update Corona beperkingen

Update Corona beperkingen

Beste badmintonners,
Korte samenvatting van de richtlijnen Van Badminton Nederland.
Vanaf dinsdag 15 oktober gelden de volgende regels voor 4 weken:

 • jeugd: voor kinderen gelden geen beperkingen. Tot de leeftijd van 17 jaar kan gewoon gespeeld en getraind worden. Maximaal 30 kinderen in de zaal. Er zijn geen competitiewedstrijden. Ouders die wachten moeten zich houden aan de 1,5 m regel en worden verzocht een mondkapje te dragen.
 • volwassenen: spelen in de zaal mag, individueel en met in achtneming van de 1,5 m regel. Er kunnen alleen singles gespeeld worden, geen dubbels. Maximaal 18 spelers in Snellerpoort en in Bulwijk kunnen maximaal 8 spelers in de zaal spelen. Bij het wachten tot er een baan vrij komt, moet ook 1,5 m afstand gehouden worden en als je met elkaar praat, draag dan een mondkapje.
 • de competitie ligt stil. Twee volledige speelrondes moeten dus ingehaald worden
 • training volwassenen: het is momenteel binnen de huidige maatregelen niet mogelijk om een dubbel te spelen. Echter geeft de huidige regelgeving wel mogelijkheden om met meer dan twee personen op een baan te trainen met inachtneming van alle maatregelen. Dit adviseren we niet, maar is wel toegestaan.

Met vriendelijke groet,
BV Unicum

GEZOCHT: NIEUW BESTUUR

GEZOCHT: NIEUW BESTUUR

Ben je op zoek naar:

 • Een nieuwe uitdaging?
 • Een zinvolle tijdsbesteding bij een gezellige sportvereniging in Woerden?
 • En ben je enthousiast?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Waarom jij het verschil kunt maken
De zittende bestuursleden zitten al langere tijd in het bestuur en vinden dat het tijd is voor een frisse wind en nieuwe energie! 

Het huidige bestuur bestaat nog slechts uit drie personen. Dit is te weinig om echt het verschil te kunnen maken. Ons ideaalplaatje is een voltallig bestuur met vijf of zes bestuursleden zodat we verder kunnen gaan met het uitwerken van nieuwe ideeën en het organiseren van leuke activiteiten zodat Badmintonvereniging Unicum een aantrekkelijke en gezellige vereniging blijft voor onze leden, nu en in de toekomst. 

De vacature die het meest urgent is, is die van voorzitter, maar ook alle andere bestuursfuncties zijn vacant. Wil je graag onderdeel worden van het bestuur maar zie je het niet zitten om voorzitter te worden, laat je dan vooral niet afschrikken. Binnen afzienbare tijd zullen ook de drie huidige bestuursleden aftreden waardoor er dus volop ruimte is voor een eigen invulling van de bestuursfuncties door de nieuwe bestuursleden.

3 redenen
Waarom dit (n)iets voor jou is

Omdat je graag een steentje bijdraagt aan onze mooie verenigingOmdat je geen zin hebt in allerlei verschillende taken
Omdat je leuke ideeën hebt om onze vereniging nog mooier te makenOmdat je niet van een gezellige vereniging en gezelligheid houdt
Omdat je altijd al een keer ‘iets’ in een bestuur hebt willen doenOmdat je geen tijd hebt
Omdat je al bestuurservaring hebt en weet hoe leuk dit kan zijnOmdat je helemaal niets hebt met badminton

Wat je krijgt:

 • Een gedegen inwerkperiode door de huidige bestuursleden;
 • Werkervaring opdoen bij een goedlopende sportvereniging;
 • Inspraak in de uitvoering van de bestuursfunctie;
 • Veel ruimte om nieuwe ideeën in te brengen en tot uitvoer te brengen.

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden of heb je vragen? Spreek één van de bestuursleden aan of stuur een mail naar secretarisbvunicum@gmail.com