Archief van
Auteur: Edo Elstak

Philips winnaar Bedrijventoernooi 17/18

Philips winnaar Bedrijventoernooi 17/18

Op 12 maart is het team van Philips, met Philipp en Monique kampioen geworden bij het bedrijventoernooi! Het was een drukke en gezellige avond waar op zes banen 18 teams in actie kwamen. Na de eerste twee rondes was iedereen goed ingespeeld en werd er hard gestreden om de punten. Uiteindelijk werd het nog spannend tussen de teams van de Vor en het team van Philips, maar ook de teams van Calco, van Rooyen en de Fysiotherapie Woerden konden goed meekomen. Helaas moest het team van Unexus met een blessure uitvallen.

Uiteindelijk werd de eindstand op punten beslist. Dankzij de gezelligheid en inzet van de teams en Unicum werd het een leuke avond. De uitslag van het toernooi is hieronder terug te vinden en kijk voor alle foto’s op onze facebook pagina. Bij deze wil ik alle deelnemers bedanken voor hun deelname en graag tot volgend jaar!

    

Pierik Horecatechniek winnaar bedrijventoernooi 2016!

Pierik Horecatechniek winnaar bedrijventoernooi 2016!

Pierik Horecatechniek is de trotse winnaar geworden van het bedrijventoernooi 2016! Na een gezellige avond met veel leuke en spannende wedstrijden hebben de teams van Pierik Horecatechniek zowel de heren dubbel als de gemengd dubbel in de wacht weten te slepen. In een zinderende finale ging het team van Rob en Jacqueline er uiteindelijk met de wisselbeker vandoor. De recreantencommissie wil alle teams die hebben deelgenomen van harte bedanken voor hun komst en inzet; dankzij jullie is het een mooi toernooi geworden en we hopen jullie volgend jaar weer terug te zien bij het bedrijventoernooi van BV Unicum.

Deelnemende bedrijven: De Vor Metaalbewerking, Gemeente Woerden, Zooom, Autocentrum van Vliet, Galapagos en het Minkema college.