Update Corona beperkingen

Update Corona beperkingen

Beste badmintonners,
Korte samenvatting van de richtlijnen Van Badminton Nederland.
Vanaf dinsdag 15 oktober gelden de volgende regels voor 4 weken:

  • jeugd: voor kinderen gelden geen beperkingen. Tot de leeftijd van 17 jaar kan gewoon gespeeld en getraind worden. Maximaal 30 kinderen in de zaal. Er zijn geen competitiewedstrijden. Ouders die wachten moeten zich houden aan de 1,5 m regel en worden verzocht een mondkapje te dragen.
  • volwassenen: spelen in de zaal mag, individueel en met in achtneming van de 1,5 m regel. Er kunnen alleen singles gespeeld worden, geen dubbels. Maximaal 18 spelers in Snellerpoort en in Bulwijk kunnen maximaal 8 spelers in de zaal spelen. Bij het wachten tot er een baan vrij komt, moet ook 1,5 m afstand gehouden worden en als je met elkaar praat, draag dan een mondkapje.
  • de competitie ligt stil. Twee volledige speelrondes moeten dus ingehaald worden
  • training volwassenen: het is momenteel binnen de huidige maatregelen niet mogelijk om een dubbel te spelen. Echter geeft de huidige regelgeving wel mogelijkheden om met meer dan twee personen op een baan te trainen met inachtneming van alle maatregelen. Dit adviseren we niet, maar is wel toegestaan.

Met vriendelijke groet,
BV Unicum

Reageren is niet mogelijk.