Competities

Competities

Beste badmintonners,

Wij vinden een badminton wedstrijd zonder hapje en drankje achteraf eigenlijk niet kunnen maar de kroeg bij onze sporthal is ook zonder onze aanwezigheid al druk. Als er 5 teams met tegenstanders bij komen is de 1,5 meter maatregel niet te handhaven. Een borrel in de sportzaal zelf is helaas niet toegestaan.

Om deze reden heeft het bestuur en de TC van BV Unicum besloten om, conform de richtlijnen van het RIVM en de badmintonbond, na de thuiswedstrijden van BV Unicum geen drankje aan te bieden aan onze tegenstanders. Wij hopen dat de maatregelen snel opgeheven kunnen worden. Tot die tijd moeten we het bij ons doen met het badminton alleen. De douches en kleedruimtes zijn wel gewoon te gebruiken.

Met vriendelijke groet,
BV Unicum

De badmintonner die meer uit het spelletje wil halen kan deelnemen aan de competitietraining op de dinsdagavond. De huidige trainer is Hans van Ham. De overstap naar deelname aan de regiocompetitie is daarna snel gemaakt.

Unicum neemt met meerdere seniorenteams deel aan de bondscompetitie van Badminton Nederland. Het competitieseizoen loopt van september tot en met januari. De thuiswedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond.

Ieder jaar spelen recreanten mee in de regionale competitie Zuid-Holland (RCZ) Dat kan zowel in het najaar als in het voorjaar. De recreatiecommissie organiseert deelname aan deze competitie.