Training

Training

Maandag
Locatie: Sportcentrum Snellerpoort

  • 18.30 uur – 20.00 uur: jeugd

Voor de training aan startende jeugd heeft Unicum Ed Scheijen als trainer. Een coryfee binnen de vereniging. Samen met Monique weet hij al jaren kinderen warm te maken voor de badmintonsport. Spelplezier staat voorop. Door individuele aandacht voor ieder kind, de diverse leuke spelvormen en aandacht voor techniek en spelinzicht , weten Ed en Monique de kinderen aan Unicum te binden!

Dinsdag
Locatie: Sportcentrum Snellerpoort

  • 19.30 uur – 21.00 uur:  competitietraining jeugd
  • 19.30 uur – 22.30 uur:  competitietraining volwassenen

Voor de jeugdtraining heeft Unicum Hans Harbrecht. Hans is een ervaren speler met veel passie in zijn spel. Met hem als trainer zijn wij er van verzekerd dat de kinderen een goede basis krijgen in techniek, spelinzicht en houding.

De seniorentraining wordt gegeven door Frans de Hoog; een betrokken trainer, met oog voor ieder die deelneemt aan de trainingen: `In principe kan iedereen badmintonnen, maar er komt meer bij kijken. Naast de tactische, technische en mentale kant van deze sport, vind ik de fysieke kant van deze dynamische sport heel belangrijk. Als je eenmaal voor het badminton hebt gekozen, kun je niet meer zonder. Ik zie het als een voorrecht om mensen badminton plezier bij te brengen. Bij de opzet van mijn trainingen, let ik op het slagen arsenaal van de spelers en vind ik het voetenwerk het allerbelangrijkst. Daarnaast hanteer ik het “VIS” principe. Uitgaande van de ”V” van een gedegen =verdediging, het verkrijgen en behouden van “I” =initiatief en tenslotte de “S” van =scoren, probeer ik mijn training op te zetten.’

Vrijdag
Locatie: Sportzaal Bulwijk

  • 18.30 uur – 20.00 uur: jeugd

Op deze avond leren erelid van Unicum Bas Moonen en Eveline van der Stouwe de grondbeginselen van de badmintonsport aan. Ook hier staat het ontwikkelen en groeien van onze jeugdleden door spelplezier voorop!

Afbeeldingsresultaat voor badminton Bas Moonen