Recreantentoernooien

Recreantentoernooien

In de loop der jaren hebben de recreanten met veel plezier deelgenomen aan diverse recreantentoernooien. De commissie verstuurt tijdig informatie, verzamelt de aanmeldingen en organiseert het vervoer naar de toernooien.

De uitnodiging voor het MRTT in Almere op zondag 16 oktober:

Hierbij sturen wij u de uitnodiging voor het 7e Mixed-dubbel Recreanten Team Toernooi (MRTT) van Badminton Nederland, dat gespeeld wordt op zondag 16 oktober 2016 in Almere.

Evenals vorig jaar wordt het toernooi op zondag gespeeld.

Het is een toernooi voor de “recreatieve” spelers van Badminton Nederland en gastspelers. Een toernooi waarin recreatief badminton en plezier maken centraal staat. Het wordt gelijktijdig georganiseerd met de Yonex Dutch Open, waardoor er een unieke mogelijkheid wordt geboden om topbadminton in hetzelfde complex te bekijken.

Want met uw deelname aan het MRTT, krijgt u gratis toegang tot de finaledag van de 67e Yonex Dutch Open.

De combinatie van veel zelf spelen èn de finale wedstrijden op topniveau van het Dutch Open bekijken maakt deze dag tot een uniek evenement waar u echt bij moet zijn!

Voor degenen die het toernooi niet kennen, volgt hier nog een korte uitleg:

Tijdens dit toernooi speel je met je team gedurende de dag mixed-dubbel partijen, waarbij je zelf bepaalt welke spelers uit het team welke wedstrijd spelen. Het spelen vindt plaats volgens een doordraaiend speelschema. Elke wedstrijd heeft een vaste speeltijd. Het gaat dus om zoveel mogelijk spelen, want je team wordt nooit uitgeschakeld.

Wij verzoeken u deze informatie met zoveel mogelijk mensen te delen!

Wil je deelnemen of ben je geïnteresseerd en heb je nog vragen? Mail dan naar recreatie@bvunicum.nl

Informatie over de volgende toernooien volgt t.z.t. De data kun je wel alvast in je agenda zetten:

ARTT zaterdag 17 december 2016

LRTT zaterdag 11 maart 2017