Badminton een keer uitproberen?

Badminton een keer uitproberen?

Wil je badminton een keer proberen zonder meteen aan een lidmaatschap vast te zitten? Bij Unicum ben je van harte welkom! Kom 3 weken gratis meespelen en beslis daarna of je lid wordt.

Wil je komen kijken hoe het is en wil je het ook eens proberen, kom dan langs, speel mee en maak kennis met badminton. We spelen op maandag en dinsdag in Snellerpoort en op vrijdag in Bulwijk, steeds om 20.00 uur.

Proeflidmaatschap.  Kom 3 weken meespelen en beslis daarna of je lid wil worden. Zorg zelf voor kleding en schoenen, rackets en shuttles zijn in de zaal. We bieden je daarna een proeflidmaatschap aan voor een half seizoen. Stuur een bericht via het contactformulier, dan zorgen wij voor een leuke ontvangst.

Als je enthousiast bent over het spelletje dan laat Unicum je niet aan de kant staan! Unicum biedt je een enthousiaste sportomgeving. Gastvrouwen/-heren zorgen er voor dat je wordt opgenomen in de vereniging, waardoor je vanaf het begin aansluiting vindt bij leden die op hetzelfde niveau badmintonnen en voel je je vanzelf thuis bij onze vereniging.