Lid worden

Lid worden

Welkom!

Ben je geïnteresseerd in badminton? Wil je het (weer) eens proberen? Of wil je alleen even komen kijken of het je leuk lijkt? Kom dan vrijblijvend 3 keer meespelen! Bij Badmintonvereniging Unicum ben je als aspirant lid iedere speelavond welkom. Kom meespelen en ervaar of badminton bij je past. Je kunt op ieder moment van het jaar lid worden. Om je goed te kunnen verwelkomen en je van de laatste clubinformatie te kunnen voorzien kun je contact op te nemen met de secretaris door een bericht te sturen.

Eenmaal lid, dan zullen wij er alles aan doen je te laten badmintonnen. Je ontvangt de informatie voor nieuwe leden van de secretaris. Je wordt vervolgens op de hoogte gehouden van belangrijke informatie via de site, via Facebook en via directe mailing. Elk lid wordt ook aangemeld bij de badmintonbond, Badminton Nederland.

Het lidmaatschap kent een jaarlijkse contributie en geeft recht om aan alle activiteiten van onze vereniging deel te nemen, uitgezonderd het “Zomerbadminton”. Het speelseizoen loopt van september t/m juni.

We brengen aparte kosten in rekening voor training en deelname aan de bondscompetitie, daarvoor verwijzen wij naar de pagina ‘contributie‘.