Badminton een keer uitproberen?

Badminton een keer uitproberen?

Wil je badminton een keer proberen zonder meteen aan een lidmaatschap vast te zitten? Bij Unicum ben je van harte welkom! Kom 3 weken gratis meespelen en beslis daarna of je lid wordt.

Wil je komen kijken hoe het is en wil je het ook eens proberen, kom dan langs, speel mee en maak kennis met badminton. We spelen op maandag, dinsdag en vrijdag in Sportcentrum Snellerpoort, steeds vanaf 20.00 uur.

Beginnende spelers nodigen we uit te komen spelen op maandagavond. Kun je al spelen, dan kun je ook op dinsdag en op vrijdag mee doen.

Proeflidmaatschap.  Kom 3 weken meespelen en beslis daarna of je lid wil worden. Zorg zelf voor sportkleding en zaalsportschoenen. Rackets en shuttles zijn in de zaal. We bieden je daarna eventueel een proeflidmaatschap aan voor een half seizoen.

Als je enthousiast bent over het spelletje dan laat Unicum je niet aan de kant staan! Unicum biedt je een enthousiaste sportomgeving. De aanwezige leden zorgen er voor dat je wordt opgenomen in de vereniging, waardoor je vanaf het begin aansluiting vindt bij leden die op hetzelfde niveau badmintonnen en voel je je vanzelf thuis bij onze vereniging.

Kinderen en scholieren.

Kom kennismaken met badminton. Speel 3 weken gratis mee. Wil je komen kijken of badminton wat voor je is en wil je het zelf eens proberen, kom dan langs, speel mee en maak kennis met onze club. We spelen op vrijdag in Sportzaal Bulwijk van 18.30 tot 20.00 uur en op dinsdag in Sportcentrum Snellerpoort van 19.00 tot 20.30 uur.

Kom vrijblijvend meespelen. Zorg zelf voor sportkleding en zaalsportschoenen. Rackets en shuttles zijn in de zaal.

Stuur een bericht via het contactformulier, dan zorgen wij voor een leuke ontvangst.